مقالات

روغن بذر چای و جلوگیری از سکته قلبی و سرطان

روغن بذر چای و جلوگیری از سکته قلبی و سرطان

مطابق تحقیقات انجام شده، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات چایی کشور اعلام نمود: از نظر علم داروشناسی روغن بذر چای به دلیل اسیدهای چرب موجود در آن حائز اهمیت می باشد. این روغن موجب فشار و کلسترول غیر مفید خون می شود. در نتیجه باعث ممانعت از سکته قلبی  و سرطان می شود.

ازاسید های چرب موجود درروغن بذرچای می توان به استئاریک اسید، اولئیک اسید،لینولئیک اسید و پالمتیک اسید اشاره کرد.

بیشترین درصد اسیدهای چرب مربوط به اولئیک اسید با درصد 70 می باشد. به دلیل شباهت درصد این اسید چرب به زیتون خواص شیمیایی این نوع روغن به شباهت دارند.

میزان لینولئیک اسید که یکی از روغن‌های مهم در رژیم غذایی انسان میباشد، در روغن چای نزدیک به 22درصد است.

این روغن دارای مقادیر زیادی پلی فنل بوده که به دلیل خواص انتی اکسیدانی سبب حفظ کیفیت روغن بذر چای در مدت انبارمانی خواهدشد.

از جمله استفاده روغن بذر چای در صنایع غذایی می توان به کاربرد آن به عنوان ماده خام جهت تهیه کره، کاکائو و مارگارین اشاره نمود.

فروشگاه بذر کارنیلا ارائه دهنده انواع بذر اورجینال در سراسر ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.